Преди няколко дни се състоя модното шоу на YZY, като не

...
Преди няколко дни се състоя модното шоу на YZY, като не
Коментари Харесай

Кание Уест и тениската му White Lives Matte

Преди няколко дни се състоя стилното шоу на YZY, като не дизайните привлякоха вниманието, а една избрана тениска. Дизайнерът на марката, рапър и някогашен брачен партньор на Ким Кардашиян - Кание Уест се появи с черна тениска с бял надпис White Lives Matter на гърба и предстоящо провокира вълна от реакции.  

Една от първите реакции беше на редакторката на Vogue Габриела Карефа-Джонсън, която дефинира държанието на рапъра като " дискриминационно ", " унизително " и лишено от всякаква мисъл. 
 Нов митинг на БОЕЦ през днешния ден пред 5 окт 2022 | От 18:00 часа през днешния ден БОЕЦ провежда нов митинг пред предиздентството, само че този път не срещу съветския газ, а в поддръжка...


Разбира се, отговорът от страна на Кание Уест не се забави, само че дали този път той не мина границата?

В типично негов жанр той разгласява редица постове, в които разяснява стила на Джонсън и позицията й като редактор във Vogue.
              

Във абсурда се намеси и моделът Джиджи Хадид, която отбрани стилната редакторка и упрекна рапъра в " женомразтво ", " расизъм " и " принуждение ".  

 



Vogue също се  включи в размяната на реплики, като отбрани своята редакторка.

Списанието също дефинира постъпката на Кание Уест като " принуждение " и застана на страната на Джонсън.

 
               

В последна сметка - рапърът написа в обществените медии, че се е извинил, както и че е получил опрощение за размяната на реплики.  

„ Габи е моята сестра “,  той до фотография на Карефа-Джонсън и разгласи, че двамата са разговаряли в продължение на 2 часа, а по-късно са вечеряли дружно. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР